Jezus redt

Wel eens op de maan geweest, de maan bezocht, en er de Aarde bekeken?
Er zijn mensen, die uit hun lichaam treden, en dus zonder een raket nodig te hebben, een bezoekje ergens in dit Universum brengen. Zo zijn er niet al te veel geesten die afgewaald zijn om eens te kijken of Neil Amstrongs voetafdruk er nog steeds is, of eigelijk of het er wel is? Omdat mensen zich hebben afgevraagt, of Neil er daadwerkelijk was geweest… Deze vraag komt uiteraard omdat hij niet zijn hand op de bijbel kon/wilde leggen en zweren dat hij ooit eens op de maan heeft gelopen.
Welnu, Men heeft de voetafdruk er kunstmatig neergezet met een flag erbij, aldus de mensen geesten die dat uitgezocht hebben.

1 ding is zeker, je kunt ‘Jezus redt‘ vanaf de maan zien, dit volgens Joop van Ooijen

Joop van Ooijen

Hier onder wat er een jaar geleden in het Algemeen dagblad stond… bron

Kerst is al een tijdje achter de rug, maar de nu verlichte daktekst ‘Jezus Redt‘ schijnt als nooit tevoren. ‘Het is zo veel beter te lezen,’ jubelt bewoner en evangelist Joop van Ooijen uit Giessenburg. ‘Je ziet het nu vanaf de maan!

JesusRedt

Van Ooijen heeft lichtslangen rond de letters aangebracht.

Voorlopig blijven de letters verlicht, die ook in hun simpele geverfde variant al voor veel discussie zorgden. ‘Het is fantastisch. Dat het zo mooi was, had ik nooit verwacht.’ Klachten heeft Van Ooijen al gehad. ‘Maar die hou je toch, mensen die er minder blij mee zijn.’

Vooralsnog blijft de nu lichtgevende tekst ‘Jezus redt‘, op het dak van evangelist Joop van Ooijen ongemoeid. De gemeente Giessenlanden laat weten op de hoogte te zijn van de verlichting, die de letters nu veel opvallender maakt dan voorheen. Een woordvoerster meldt dat nog niet bekend is of Giessenlanden er actie tegen onderneemt.


Robert Long: “Jezus Redt

Advertisements

Please let us know anything at all... but we do not like spam!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s