Most Wanted (Dead or Alive)

Most Wanted !

Dead or Alive

info:
name: Unknown
address: Unknown
Photo: Carefully, he is very dangerous, If you have any Information about his wereabout please contact the nearest Police Station. Reward we mention a little later.Youtube video: click here


Great RewardHe, jij daar… sta still, wat heb je nou gedaan?, weet je wie dat is?, waarom heb je dat gedaan?, je bent een viese vuile moordenaar, weet je wie dat was? Hij was een hele lieve schat, vele mensen hielden van deze Man. Hij heeft iedereen gevraagt, “mocht zoiets gebeuren…”, om je dan te vergeven, vergissing is menselijk, ik heb medelijden met je, hoe moet je met deze schuld gevoel over straat gaan?, iedereen verder zal je daarop aanspreken zelfs in andere landen zoals India en Nepal… succes met de rest van je leven.


Hoe je met een schuldgevoel omgaan? Leer het van de kerk, tempel, moskee, enz enz… Adam en Eva hebben het verknalt voor je… Het spijt me, je moet met schuldgevoel moeten leven.


Wat dacht je van Euthanasie? Zelfmoord?


Wat dacht je van in de here jesus geloven, omdat hij voor jou zonde zich zelf aan het kruis heeft laten hangen. Je mag ‘m wel dankbaar zijn! Zullen we aan Hem bidden om je te vergeven?Beste mensen trap er niet in! Geloof in jezelf! En schuldig voelen betekend de fout hebben doorzien, je zult het daarna niet meer doen. Dat is de echte vergevenis! Als je de fout niet een keer doet…Copyright: Abeltje Quintijn.
Gelieve alleen de url te verspreiden, niet copy/paste of reblog, dank voor uw medewerking!
Advertisements

One thought on “Most Wanted (Dead or Alive)

Please let us know anything at all... but we do not like spam!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s