BijzondereZaken.nl

 


Weer iets nieuws gevonden, now ja… het vond mij, ‘ze’ werden ‘follower’ op twitter: ze hebben ook een website. ja wel waarom niet: bijzonderezaken.nl

Hele andere bijzondere zaken…

Gekko’s overleven ruimteavontuur niet – lees meer
Neanderthalers maakten rotstekeningen – lees meer
is iCloud gekraakt? – lees meer

De Verenigde Staten hebben een aanval uitgevoerd op de Somalische terreurbeweging al-Shabaab. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Defensie bekendgemaakt. Meer details over de aanval heeft het Pentagon nog niet vrijgegeven.
Het nieuws komt een dag nadat militanten van de terreurbeweging een bom hadden laten afgaan bij onder meer een gevangenis in de Somalische hoofdstad Mogadishu, schrijft The Washington Post. Zeker 12 mensen kwamen om het leven.

De terreurbeweging al-Shabaab is gelieerd aan de terroristische groep al-Qaeda en is vooral actief in Somalië, maar ook in de buurlanden. In Somalië heeft de moslimgroepering het in kleine delen van het land voor het zeggen en voert ze een guerrillastrijd.

In Kenia was de groep vorig jaar verantwoordelijk voor verschillende bloederige aanslagen, waaronder de aanval op een winkelcentrum in Nairobi. De groep staat sinds 2008 op de Amerikaanse lijst van terreurorganisaties.


alShabaab (De Jeugd)


Meer informatie klik"al-Shabaab" compilated by Enelya Lossehelin forhttps://premojas.wordpress.com
meer info klik hier / nog meer info klik hier

Herinderd u zich deze nog? Robert J. Mathews, meer info klik hier

"A future for white children" complicated by Enelya Lossehelin ? https://premojas.wordpress.com, you are not allowed to use this compilation, make your own one! ;-)"A future for white children" complicated by Enelya Lossehelin ? https://premojas.wordpress.com, you are not allowed to use this compilation, make your own one! ;-)


ADMIN:
Ter gedachte, u kent het land nog wel, van lang-geleden, de hulporganisaties, haalde echt flink veel geld op !.  – Ohh, die arme mensen toch – waaraan is dat besteed? Ik zal niet raden. … PS vergeet niet hier te klikken, voor uw gratis on-line advertentie.

 

 

Advertisements

One thought on “BijzondereZaken.nl

Please let us know anything at all... but we do not like spam!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s